Slabitul???

O alimentaţie sănătoasă este o alimentaţie echilibrată și variată.

Activitatea intensă, stresul zilnic și uneori chiar neglijenţa, ne conduc însă la compromisuri alimentare care nu rămân fără urmări la nivelul tubului digestiv. De aici mai este doar un pas până la multiple și variate afecţiuni datorate toxinelor acumulate în organism, care nu mai face faţă singur dezechilibrelor la care îl supunem.
De aceea detoxifierea este o necesitate a omului modern.

Happy Colon este o combinaţie de 7 plante special selectate și zeolit (argilă), care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

PRINCIPIU DE ACŢIUNE

Conţinutul mare de fibre vegetale din seminţele de In şi coaja de Psyllium conferă produsului o capacitate mare de absorbţie a apei. Fibrele nu sunt digerate de către organism. Prin urmare, traversează relativ intacte stomacul, intestinul subţire, colonul şi apoi sunt evacuate din organism împreună cu toxinele absorbite.

EFECTE

1. Reglarea tranzitului intestinal se observă încă din primele zile de administrare a produsului. Datorită fibrelor insolubile, care ajută conţinutului colonului să avanseze în timpul mişcărilor peristaltice ale acestuia, și a fibrelor solubile, care îşi măresc volumul şi iau forma unui gel, Happy Colon se recomandă persoanelor care suferă de tulburări de tranzit cu stagnarea bolului fecal, sau de complicaţiile acestora, ameliorând astfel problemele semnalate. Modificările consistenţei scaunului reduce efortul şi presiunea exercitate la defecaţie.

2. Volumizarea bolului alimentar reduce senzaţia de foame şi recomandă acest produs ca pe un ajutor indispensabil în curele de slăbire. În plus, înlăturarea mai rapidă a toxinelor din organism elimină unul din factorii care conduc la formarea celulitei şi la îmbătrânirea pielii.

3. Odată cu absorbţia apei, produsul are şi o capacitate mare de absorbţie a toxinelor din sistemul digestiv, care conjugată cu efectul complex al amestecului de plante medicinale (Chimen, Coriandru, Păpădie, Lemn dulce) conduce la ameliorări ale multor tulburări ale sistemului digestiv: scaune neregulate, diaree, balonări, flatulenţă, crampe. Efect de absorbţie a toxinelor are şi zeolitul care reţine în special metalele grele dizolvate la nivel celular şi reechilibrează pH-ul intestinal. Cura de detoxifiere cu Happy Colon are efecte benefice pentru frumuseţe: pielea devine mai curată şi mai luminoasă, părul mai strălucitor, mirosul corpului mai plăcut.

4. Efectul blând de curăţare a colonului contribuie la detoxifierea generală, reducând conţinutul de toxine, care pe termen lung, favorizează apariţia bolilor grave.

5. Fibrele solubile care se găsesc în seminţele de In şi Psyllium contribuie la menţinerea nivelului normal de colesterol total din sânge, prin reducerea densităţii lipoproteinelor şi a nivelului de colesterol “rău”.

6. Seminţele de in sunt cea mai bogată sursă vegetală de Omega 3, antioxidant binecunoscut deja pentru beneficiile pe care le aduce inimii.

7. Dieta cu Happy Colon poate ţine sub control nivelul de zahăr din sânge - fibrele, în special cele solubile, încetinesc absorbţia zahărului în sânge, oferind un ajutor real persoanelor cu probleme de reglare a glicemiei.

8. Complexul de plante medicinale: Chimen, Pătrunjel, Păpădie, Lemn dulce şi Coriandru ajută la reglarea metabolismului, au efect tonic, regenerant celular, emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale.

INGREDIENTE

Seminţe de in / Linum usitatissimum
Tărâţe de psyllium / Plantago ovate
Chimen / Carum carvi
Pătrunjel / Petroselinum crispum
Coriandru / Coriandrum sativum
Lemn Dulce / Glycyrrhiza glabra
Păpădie / Taraxacum officinale
Argilă / Zeolit

480g

Dozare:

O linguriţă dozatoare conţine 8 grame de produs.

Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi)
Tineri între 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi
Doza maximă: 3 linguriţe pe zi!

MOD DE ADMINISTRARE

Nu se consumă pulberea ca atare, este dificil de înghiţit si poate provoca înecarea!

SE AMESTECĂ O LINGURIŢĂ DOZATOARE ÎN 200 ML LICHID ȘI SE CONSUMĂ AMESTECUL IMEDIAT!!

În cazul administrării a două linguriţe pe zi, una dimineaţa şi una la prânz, conţinutul unui flacon este suficient pentru o cură de 30 zile. Un astfel de dozaj este bine a se continua 1-3 luni. Se recomandă o prima cură completă de 3 luni. După această cură, se poate continua consumul de Happy Colon pe termen lung, dar numai cu o linguriţă dozatoare pe zi, ca supliment de fibre alimentare. Alegerea lichidului este în funcţie de preferinţe sau de anumite restricţii medicale. Optimă este alegerea iaurtului degresat, pentru restabilirea microflorei intestinale şi susţinerea imunităţii. Pentru iaurt, apă sau ceai pot opta persoanele cu probleme de metabolizare a zaharurilor sau aflate în cură de slăbire. Persoanele cu insuficienţă lactazică pot alege suc de fructe, ceai sau apă. Pentru acomodarea organismului cu produsul, se utilizează o singură linguriţă dozatoare pe zi, timp de 3-4 zile dupa care, se crește treptat dozarea în zilele următoare fară a depaşi doza maximă de 2 linguriţe/zi. Se poate consuma produsul înainte sau după masă, preferabil cu 3-4 ore înainte de culcare, pentru a avea timp să se consume suficiente lichide după administrare.

ATENŢIE!

Produsul este eficient numai dacă, după ce s-au consumat cei 200 ml de lichid cu care s-a amestecat produsul, se mai consumă în urmatoarele 30 de minute încă 400 ml de lichide. NU UITAŢI!

pe parcursul curei trebuie să respectaţi recomandarea de a bea cel puţin 2-2,5 litri de ceai sau apă pe zi. Produsul consumat fară aport suficient de lichide poate cauza constipaţie. În curele de slăbire produsul se consumă înainte de mese, ajutând la atingerea mai rapidă a senzaţiei de saţietate. Rezultate excelente se obţin dacă cel puţin pe perioada administrării produsului, regimul alimentar exclude grăsimile animale, dulciurile rafinate şi alcoolul.

ATENTIONARI: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici. În cazul unor afecţiuni cronice sau a urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrarii acestui produs! Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Luat cu o cantitate insuficientă de apă, poate bloca esofagul. Nu se administrează mai devreme de 2 ore după ce a fost luat un medicament. Nu se folosește în durerile abdominale, vomă, febră sau în cazul unor probleme de deglutiţie. Nu se administrează copiilor sub 12 ani.

PRECAUŢII/ CONTRAINDICAŢII

Se solicită sfatul medicului înainte de utilizare pentru:
• Femei gravide sau care alăptează;
• Persoane alergice la oricare dintre ingrediente;
• Ocluzie intestinală, apendicită acută, ulcer;
• Persoane cu afecţiuni grave sau care au suferit intervenţii chirurgicale ale sistemului digestiv;

! Produs sub forma de pulbere din plante, fără conservanţi, coloranţi sau alţi aditivi chimici.
! Nu conţine organisme modificate genetic. Conţinutul flaconului este suficient pentru o cură de 30 de zile.
! Produs fabricat în sistem integrat de Management de Calitate si Siguranta Alimentara ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005/HACCP
! A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei în urmatoarele condiţii de păstrare: A se păstra în ambalajul original, ferit de lumină și umezeală, la temperaturi sub 22 grade Celsius.

După deschiderea ambalajului, produsul trebuie consumat în maximum 60 de zile.

Happy Colon este un produs original notificat la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti din cadrul Ministerului Agriculturii (Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului).
Cu Happy Colon aveţi siguranţă alimentară garantată, fiind fabricat în sistemul integrat de Management de Calitate şi Siguranţă Alimentară şi certificat ISO 9001:2008 şi ISO 22000:2005/HACCP.

Pentru a comanda produsul intrati aici .

Comentarii

Postări populare