Ce fac pitipoancele din barbati!

  Ce frumos este afara!Vremea perfecta pentru binedispunerea de sine.Un anotimp in care mintea noastra renaste relaxandu-se.E drept inca nu au venit concediile de odihna dar nu mai e mult.Urmeaza ruperea de lume,de stresul de la serviciu si de gurile rele.
  Dar,pentru unele persoane vara este plina de depresie.Am ajuns la concluzia ca depresia este cea mai crunta boala de care sufera oamenii.Si asa este,bolile psihice sunt deseori neiertatoare.Cel mai greu ca gandurile negre sa puna stapanire pe mintea ta si sa ia decizii in locul tau.
  Foarte multe cazuri de depresie au pus capat vietii.Imi pare rau sa aud insa,ca s-a ajuns la sinucidere de la o depresie cauzata de lipsa dragostei din partea unor persoane care pur si simplu nu merita.
   Sunt alte lucruri mai frumoase in viata decat sa lingi picioarele unei persoane care nu te iubeste,pentru un strop de afectiune.Care aceasta afectiune se va termina la un moment dat.Nu mai suntem in vremea cand lucrurile se reparau acum se arunca la gunoi si se cumpara altele noi,mai moderne.
   Asa ca nu te mira cand el te paraseste pentru o pitipoanca cu unghii cat degetele si cu parul
decolorat.Pentru el ea este ca o zeita picata din cer pe cand tu esti doar o muritoare simpla.Cate cazuri nu am vazut cand barbatul care era tinut in brate de o femeie care il iubea a parasit-o pentru o alta mai eleganta.Si cea mai mare razbunare a ta este sa vezi cu ochii tai cum barbatul pe care il iubeai si il faceai sa simta ca nu ii lipseste nimic acum spala vasele,face curat si pregateste mancarea doar pentru ca zeita lui nu vrea sa isi strice unghiile.Sau ca banii lui se duc pe hainele ei,pe coafor sau pe iesirile ei cu prietenii.Printre care nu este inclus si el desigur.
  Deci pentru ce sa ajungi la depresie?Daca el te-a parasit asta e.Nu cred ca e ultimul barbat de pe pamant. Tu vei gasi un barbat mai bun pe cand el va deveni un as in intretinerea casei!

  

Comentarii

  1. Mai sunt si alte variante de vedere. In prima zi nu a vazut nimic, in a doua zi inca nu a vazut nimic, a treia zi de abia a inceput sa vada cu ochiul stang. Fiecare sac cu peticul lui... o zi minunata. Macar sa incepem veseli saptamana.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare