Produsele Avon:O afacere din care poti castiga sau nu?

    Avon Romania este un brand puternic ce promoveaza cosmeticele si accesoriile necesare unei femei.S-a demonstrat ca din 10 femei,8 folosesc produse Avon.
     La randul lor,multe persoane s-au inscris ca reprezentant Avon si au facut din aceasta pasiune pentru cosmetice,o afacere.De putin timp,insa,s-a introdus comanda online unde poti face comanda proprie fara a deveni reprezentant.Aici gasesti multe oferte special create pentru tine.
 De exemplu acest ulei tratament pentru par Heavenly Hydration contine proprietatile hidratante si regeneratoare ale uleiului de masline mediteraneean care ofera parului tau toata ingrijirea de care acesta are nevoie.Pretul sau este de 13,99 ron si se poate cumpara de aici http://bit.ly/UleiTratamentPar








Formula luxurianta a rujului Luxe ofera catifelare, hidratare si culoare dintr-o singura aplicare. Extractul de matase ofera buzelor un aspect mai plin si mai sexy. Efect: Culoarea cremoasa imbraca buzele in nuantele seducatoare si inense ale luxului. Aspect - satinat. Grad de acoperire - mare.Pret 21 ron si se poate cumpara de aici http://bit.ly/RujLuxe.






 Acestea sunt doar 2 din miile de produse la reducere.Le poti descoperi oricand pe site-ul oficial Avon http://bit.ly/AvonCosmetics .
 La fel poti castiga si tu bani daca devii reprezentant Avon.Iata care sunt beneficiile tale daca te inscrii:
-primesti cadouri in fiecare luna 
-ai discount la factura 40%
-poti plasa comanda online si ai la dispozitie plata cu cardul
-ai termen de 18 zile sa achiti factura
-coletul cu frumusete se livreaza in maxim 48 ore
-inscrierea se face online pe http://bit.ly/AvonCosmetics
-intri in cursa pentru o excursie in doi la Paris
 
 Foarte tentant sa devii reprezentant?

Comentarii

Postări populare