Cum sa te simti mai sigura pe tine

Hello!!
Azi vreau sa ating un subiect destul de delicat..din partea mea.Multora dintre noi le este rusine sa vorbeasca despre confortul lor intim.Si veti vedea in curand la ce ma refer.
La ...absorbante.
Nu vreau sa fac reclama proasta,de fapt nici un fel de reclama dar cred ca se merita sa atingem un pic acest subiect.
De atatia ani de zile folosesc absorbante din comert,nu vreau sa dau nume,si pur si simplu nu sunt multumita de ele.Ba m-am ales cu iritatii,ba sunt prea lungi,ba nu se lipesc bine si asa mai departe.
Am descoperit insa absorbante igienice,antibacteriene din bumbac organic.
PANTILINER – pentru uz zilnic, pachet albastru, putere de absorbţie 1 picătură (flux minim); dim. 155 mm; 24 buc/pachet.
 Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele dinafara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.
Pret:12 ron(24 buc in pachet)
 TANGALINER  – pentru uz zilnic; pachet albastru; putere de absorbţie 1 picătură; dim. 155 mm; 20 buc/pachet.
 Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi şi sunt adaptate lenjeriei tanga. Se folosesc în zilele din afara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie.
Pret:12 ron(20 buc in pachet)



ABSORBANT DE ZI 2 PICĂTURI  – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet galben; putere de absorbţie 2 picături (flux mediu); dim. 180 mm; 16 buc/pachet.
zi-2-picaturiAbsorbantele din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura.
Pret:13 ron
  ABSORBANT DE ZI 3 PICĂTURI   – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.
 Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic.
Pret:13 ron



ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICĂTURI   – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet roz; putere de absorbţie 4 picături (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.
Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic.
Pret:14 ron

  ABSORBANT DE NOAPTE 5 PICĂTURI   – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic.
Pret:14 ron





ABSORBANT MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături (flux mediu); 20 buc./pachet.Perioada de premenopauză şi menopauză implică modificări majore ale corpului femeii, în special la nivelul aparatului reproducător, ceea ce necesită o protecţie şi o prevenţie suplimentare. Putem considera această vârstă ca fiind o „a doua adolescenţă” a femeii, dat fiind faptul că experimentează cicluri menstruale neregulate şi adesea cu flux foarte puternic.
Pret:15 ron

ABSORBANT INCONTINENŢĂ URINARĂ – pachet auriu; putere de abs. 4 picături; 15 buc./pachet.Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii). Incontinenţa nu e o boală în sine, ci mai degrabă un simptom al unei afecţiuni a tractului urinar inferior. De obicei, incontinenţa urinară nu cauzează probleme majore de sănătate, dar poate fi jenantă şi poate afecta încrederea în sine a femeilor. La apariţia incontinenţei urinare, femeile pot evita să iasă în public din cauza sentimentului de jenă pe care o resimt, să dezvolte iritaţii la nivelul vaginului şi a zonei inghinale, din cauza contactului prelungit al acestora cu urina, sau să facă infecţii urinare severe.
Pret:15 ron

Recomandări: Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ZILNIC, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la 4 ore.

Dupa cum ati putut observa au absorbante pentru fiecare tip de nevoie.
Femeile cu care am stat de vorba despre aceste absorbante au fost foarte multumite.Eu vreau sa incep o campanie de informare despre aceste absorbante.
Le puteti comanda de pe site-ul oficial www.anioncare.ro .Daca nu aveti distribuitor in zona dvs si doriti neaparat sa le comandati dati-mi un mesaj prin formularul de contact sau la sectiunea comentarii si vom rezolva  aceasta problema.
Have a nice day!

Comentarii

Postări populare