Relaxare pentru picioare

   Zilele se lungesc, tinutele se scurteaza, lasand tot mai multa piele la vedere... Esti gata pentru marea "dezvaluire" de vara? Iata cum sa-ti exfoliezi picioarele:
Pasul 1: Pentru a scapa de pielea ingrosata - pe care pana acum ai ascuns-o in sosete si ghete - baga picioarele intr-un lighean in care ai amestecat suc de grepfrut, portocale si lamaie (sau doar unul dintre ele) diluat intr-o cantitate echivalenta de apa. Acidul citric inmoaie celulele moarte mai bine decat multe produse speciale cumparate din magazin
Pasul 2: Dupa aproximativ 5 minute, scoate picioarele din apa si freaca-ti talpile cu o piatra ponce. Urmeaza un masaj cu un amestec de ulei de masline si zahar. Insista asupra zonelor cu probleme. Aplica exfoliantul cu miscari circulare, pentru a obtine un efect maxim, in special in zonele cu pielea intarita.
Pasul 3: Ingrijeste-ti bataturile. Nu insista asupra lor cu piatra ponce, deoarece sunt sensibile si frecandu-le locul va deveni si mai dureros. Mai bine investeste intr-o crema speciala pentru tratarea bataturilor.
Pasul 4: La final, rasfata-ti picioarele cu o crema hidratanta pentru picioare si un masaj.
Relaxare placuta

Comentarii

Postări populare