Razboiul dintre sexe

  Inca din timpurile stravechi femeia se lupta pentru egalitatea cu barbatul.
   E drept ca Dumnezeu a creat barbatul si apoi,din coasta lui,a creat femeia.De aceea femeia este protejata de barbat,simte nevoia de siguranta pe care i-o ofera acesta.
  In timp,femeia s-a emancipat si isi satisface singura nevoia de siguranta,de protectie si nu in ultimul rand siguranta financiara.Barbatul nu mai are autoritate asupra ei si isi ia decizii proprii in legatura cu viata ei personala.
  Putin cate putin,barbatul a acceptat noua pozitie a femeii si impreuna sunt mai puternici si pregatiti sa infrunte incercarile vietii.
  Dar nu in toate "casele" lucrurile sunt asa ROZ.Unele femei nu au parte de educatie sau nu pot sa isi profeseze meseria doar pentru ca barbatul de langa ele,pur si simplu,cred ca locul lor este la "cratita".Ca scopul lor in viata este sa se marite,sa-si ingrijeasca sotul si copiii,sa aiba grija de casa si de toate cele.
  Nu pot sa comentez,insa,in cazul in care femeia chiar isi doreste asta.Pentru ca pana la urma independenta financiara implica multe responsabilitati.
  Dar in cazul in care sunt obligate sa ramana langa barbat?
  Multe femei maltrate si jignite s-au resemnat si au ajuns la concluzia ca asta e soarta lor,ca asta merita.
   Dar despre asta o sa vorbim in articolele viitoare in care vom lucra putin la increderea in sine.
   Deocamdata astept comentariile sau emailurile voastre in care sa-mi spuneti ce viata aveti si daca sunteti multumite de ea.
  In incheiere:Nu vreau sa SUBMINEZ pozitia barbatului dar inca nu am auzit de cazuri in care barbatul este maltratat de catre o femeie si obligat sa ramana langa ea doar pentru ca este convins de soarta lui.
  O zi buna sa aveti si ganditi-va ca meritati mult mai mult!
Va pup!

Comentarii

Postări populare