Dieta Dukan:mit sau realitate?

  Cu totii am auzit de dieta Dukan fie de la cunostinte,fie rin intermediul mass-media.Dieta Dukan a devenit extrem de populara si in randul vedetelor ca Jennifer Lopez sau Giselle,dar si in randul vedetelor autohtone precum Teo Trandafir.
  Ceea ce este incredibil in aceasta dieta este faptul ca iti poti permite sa mananci absolut oricat doresti.Desi grupele de alimente care pot fi consumate sunt destul de restranse,cantitatile acestora sunt nelimitate.
  Dieta Dukan este compusa,la randul sau,din 4 ETAPE fiecare fiind la fel de importanta si anume:
Etapa 1sau ETAPA DE ATAC
Aceasta prima etapa consta in inceperea luptei fata de propriul corp,impotriva kilogramelor care nu vor sa dispara.In aceasta etapa se consuma numai proteine.
Etapa 2 sau ETAPA DE CROAZIERA
In perioada de croaziera se alterneaza zile de regim cu "doar proteine" in zile in care se consuma proteine+legume
Etapa 3 sau ETAPA DE CONSOLIDARE
   Doctorul Dukan se refera la aceasta perioada ca si perioada de cea mai inalta vulnerabilitate a regimului. In aceste zile corpul are tendinta de a pune la loc kilogramele pierdute cu extrema usurinta. Etapa de consolidare dureaza fix 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut in decursul dietei.
Etapa 3 sau ETAPA DE STABILIZARE DEFINITIVA
Dupa 25 de ani de studii, Doctorul Dukan a determinat ca avem nevoie de un plan global de slabire care asigura nu doar pierderea kilogramelor ci mentinerea greutatii pentru tot restul vietii. In aceasta consta etapa definitiva de stabilizare. Stabilizarea se bazeaza pe trei masuri simple dar, ca si restul masurilor dietei Dukan, indispensabile. Aceste trei masuri sunt:-O zi pe saptamana, joia, va fi pentru tot restul vietii o zi de atac. Adica in acea zi veti manca doar proteine exact ca si in perioada de atac;-Abandonearea ascensoarelor in favoarea mersului pe scari;-3 linguri de tarate de ovaz pe zi 
  Doctorul Dukan a dezvaluit secretele sale in cartea intitulata"Nu stiu sa slabesc" devenita numarul 1 vanzarile acesteia fiind depasita doar de Harry Potter.Publicata pentru prima data in engleza este in topul best-seller din Anglia.
 Cartea este disponibila in 2 librarii din tara noastra dar se poate face si comanda on-line aici:
-Carti online
 Eu deja am cumparat-o.Sunt nerabdatoare sa incep dieta.
Voi ati incercat-o?

Comentarii

  1. Eu am incercat dieta.Este cam greu insa daca te tii de ea slabesti.Mult succes Nico!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!Stiu ca e greu insa totul se face cu rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tinut dieta. Nu e grea. E doar mult de citit la ea, ceea ce o face probabil sa para mai complicata.
    E usoara si da roade. Se merita.
    Nu o sa regreti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incurajare.Cred ca sunt destul de multe persoane reticente la aceasta dieta motivul pentru care m-a si atras sa o incerc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare